Nieuwe PC of Laptop

Wilt u een nieuwe PC of Laptop kopen? DevlinIT geeft advies en kan deze leveren. Wij maken de laptop / PC gebruiksklaar en stellen deze in zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Wij helpen u ook met de bestanden overzetten, zodat de overstap op het nieuwe apparaat soepel verloopt. Wij leveren alles bij u thuis af, zodat u niet meer de deur uit hoeft!


Wij helpen u graag met het kopen van uw nieuwe PC of Laptop


Desktop PC

Wilt u een vaste PC? Deze bouwt DevlinIT op maat voor een voordelige prijs. Wij kijken samen met de klant wat de gebruiker nodig heeft en bouwen daar vanuit een systeem op maat. Wij zetten de bestanden over van de oude computer en leveren de computer bij u thuis af. Bij u thuis sluiten we alles aan en leggen we alles uit, zodat u er meteen mee aan de slag kunt!


Laptop

Wilt u een nieuwe laptop kopen? DevlinIT kan u een laptop adviseren en deze afleveren bij u thuis. Wij kijken samen met de klant wat de gebruiker nodig heeft en kiezen een laptop dat bij u past. Wij zetten de bestanden over van de oude computer en leveren de laptop bij u thuis af. Bij u thuis sluiten we alles aan en leggen we alles uit, zodat u er meteen mee aan de slag kunt!


Maak een afspraak

Wilt u van uw problemen af? Maak dan een afspraak met DevlinIT. Gegarandeerd binnen 24 uur een afspraak! Bel ons op Maandag t/m Zondag van 10.00 tot 22.00
of vul ons afspraakformulier in.

06-40321607

7 Dagen per week bereikbaar van 10.00 tot 22.00

info@devlinit.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op