Systeem upgrades

Heeft u een verouderd besturingsysteem en wilt u de overstap maken naar het nieuwe Windows 10? DevlinIT heeft weken lang Windows 10 uitgebreid getest en de bevindingen zijn veelbelovend! Wij raden daarom de overstap naar Windows 10 aan.


Wij helpen u graag met een upgrade van uw PC of laptop


Windows 10

Sinds 29 juli 2015, de dag dat Windows 10 uitgebracht werd, zijn veel mensen overgestapt op deze nieuwste en laatste versie van Windows. Microsoft maakte op 6 januari bekend dat in Nederland ruim 28% van de computers inmiddels op Windows 10 draait. Wereldwijd is dat bijna 15%.


Schone installatie

Wij raden een schone installatie aan met Windows 10. Dit houdt in dat uw computer schoon geïnstalleerd word en uw bestanden en programma's opnieuw ingesteld worden. Dit houdt in dat uw computer een stuk sneller zal draaien, omdat overbodige bestanden / SPAM/ Malware automatisch worden verwijderd. Bij veel bedrijven word een "upgrade" uitgevoerd waardoor het systeem eroverheen gezet word. Hierdoor blijven er resten achter van programma’s en het oude besturingsysteem.


Maak een afspraak

Wilt u van uw problemen af? Maak dan een afspraak met DevlinIT. Gegarandeerd binnen 24 uur een afspraak! Bel ons op Maandag t/m Zondag van 10.00 tot 22.00
of vul ons afspraakformulier in.

06-40321607

7 Dagen per week bereikbaar van 10.00 tot 22.00

info@devlinit.nl

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op